



- مجلس شورای اسلامی
- دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام
- معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
- معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور
- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
- وزارت صنعت،معدن و تجارت
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
- وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- وزارت راه و شهر سازی
- بانک مرکزی جمهوری اسلامی
- سازمان بورس و اوراق بهادار ایران
- اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان نرم افزار ایران
- سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور
- شورای عالی اطلاع رسانی
- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
- اتاق بازرگانی،صنایع،معادن تهران
- اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ایران
- اتاق تعاون مرکزی
- صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
- سازمان توسعه تجارت ایران
- سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
- شورای عالی اصناف کشور
- مرکز امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
- موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی
- موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات
- لینک های مفید

تعداد بازدیدهای 7 روز گذشته : 542 نفر
تعداد بازدیدهای امروز : 80 نفر
تعداد بازدیدهای روز گذشته : 110 نفر
تعداد بازدیدهای 30 روز گذشته : 1244 نفر
صدور گواهینامه

مجموعه الزامات مربوط به سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی است که به معنی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی میباشد که برای اولین بار در سال 1971 در کنفرانس ملی حفاظت مواد غذایی مطرح شد. سپس در سال 1973 سازمان فضا نوردی آمریکا (ناسا) با همکاری شرکت پیلسبوری این سیستم را برای اطمینان از سلامت مواد غذایی فضا نوردی اجرا کردند.
این سیستم در سال 1985 به اطلاع عموم رسید و در سال 1993 توسط کمیسیون کدکس پذیرفته شد.
در سال 1377 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران آیین کار استفاده از آنرا تحت عنوان استاندارد ملی 4557 منتشر کرد. حروف کلمات این سیستم با هدف ایمنسازی فرآیندهای تولید مواد غذایی و پیشگیری از بروز حوادث ناشی از مشکلات بهداشتی مواد غذایی در سازمانها مستقر میشود.
مزایای بکارگیری استاندارد :
استقرار این سیستم در سازمان با توجه اجرای مراحل کنترل مناسب و موثر در طول فرآیندهای پذیرش مواد اولیه، تولید محصول، انبارش و نگهداری و ارسال محصول به سازمان اطمینان میدهد که با حداقل هزینه مطمئنترین کنترلها را انجام میدهد و میتوان به مزایای زیر اشاره کرد :
- ایجاد اطمینان در مصرف کنندگان محصولات
- حرکت به سمت تولید بدون نقص,
- پیشگیری از مخاطرات شیمیایی، میکروبی و فیزیکی که ممکن است در فرآوردههای غذایی موجب خسارت رساندن به مشتری و کاهش اعتبار سازمان شود.
- سازگاری با سایر سیستمهای مدیریت کیفیت
کلیه سازمانهای تولیدی و خدماتی که در زنجیره تامین مواد غذایی جامعه نقش ایفا میکنند مانند مجتمع های کشت و صنعت، تولید کنندگان مواد غذایی، توزیعکنندگان مواد غذایی، سردخانه ها و.... می توانند با استفاده از این اصول نسبت به تضمین سلامت محصولات غذایی خود اطمینان لازم را کسب نمایند.