



- مجلس شورای اسلامی
- دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام
- معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
- معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور
- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
- وزارت صنعت،معدن و تجارت
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
- وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- وزارت راه و شهر سازی
- بانک مرکزی جمهوری اسلامی
- سازمان بورس و اوراق بهادار ایران
- اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان نرم افزار ایران
- سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور
- شورای عالی اطلاع رسانی
- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
- اتاق بازرگانی،صنایع،معادن تهران
- اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ایران
- اتاق تعاون مرکزی
- صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
- سازمان توسعه تجارت ایران
- سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
- شورای عالی اصناف کشور
- مرکز امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
- موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی
- موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات
- لینک های مفید

تعداد بازدیدهای 7 روز گذشته : 513 نفر
تعداد بازدیدهای امروز : 50 نفر
تعداد بازدیدهای روز گذشته : 115 نفر
تعداد بازدیدهای 30 روز گذشته : 1526 نفر
صدور گواهینامه

ایمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بیماریزایی غذایی در هنگام مصرف میباشد. کنترل کافی و مناسب در طول زنجیره غذایی امری ضروری بنظر میرسد چرا که در هرمرحله از زنجیره غذایی ممکن است مخاطرات ایمنی غذا رخ دهد. لذا رسیدن به ایمنی غذا بایستی با تلاش همه گیر طرفهای زنجیره غذا صورت پذیرد.
بکارگیری این استاندارد به سازمانهایی که در ردههای مختلف زنجیره غذایی قرار دارند کمک میکند که بتوانند مخاطرات موجود در سیستم خود را شناسایی و کنترل نمایند.
این استاندارد مجموعه ترکیبی موثری را جهت حصول اطمینان از ایمنی غذا در طول زنجیره غذایی ایجاد مینماید که عناصر کلیدی آنها شامل ارتباط متقابل، سیستم مدیریت، برنامههای پیشنهادی و اصول HACCP میباشد.
دامنه کاربرد: کلیه سازمانها در محدوده زنجیره غذایی شامل تولیدکنندگان مواد اولیه در کارخانههای تولید مواد غذایی و خوراک دام، عوامل درگیر با حمل و نقل و انبارش، فروشگاههای خرده فروشی و تامین کنندگان خدمات مرتبط با غذا نظیرخدمات بستهبندی و ... میتوانند از این استاندارد بهره جویند.